Resultaten

In de kijker

Tesla Model S

Tesla presenteert de nieuwe referentie voor topprestaties. De vooruitstrevende elektrische aandrijving is het kloppend hart dat voor een unieke rijervaring zonder enige emissie zorgt.

meer lezen

Lexus IS 300h

De nieuwe IS 300h Hybrid heeft een gecombineerd vermogen van 223 pk, met desondanks een CO2-uitstoot van slechts 99 g/km.

 

meer lezen

Welkom bij Garage Your Car!

Garage Your Car staat garant voor piekfijne en comfortabele wagens. In ons gamma hebben wij voor elk wat wils. Alle voertuigen die verkocht worden, zijn vooraf aan een grondige controle onderworpen. Zo kan u met een gerust hart de baan op. U geniet naast een eerlijke prijs ook nog van een uitstekende service. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft.

Uw mobiliteit is onze zorg. Daarom zorgen wij dat uw wagen steeds de beste behandeling krijgt. Elke klant is uniek en heeft verschillende verlangens, en daar kunnen wij als kleinere marktspeler rekening mee houden. Wij bieden persoonlijk aan iedereen een uitstekende service met een warme glimlach. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud, en herstellingen van wagens van alle merken. Kom dus zeker langs bij Garage Your Car om de wagen te vinden die het best bij u past.

Wij verkopen en herstellen alle merken, onze specialteit zijn de Duitse merken: Audi, BMW, Volkswagen en Mercedes-Benz. Of u nu rijdt met een betrouwbare Dacia of een luxueuze Mercedes, bij ons kan u terecht voor alle technische problemen!

Your Car. Our Care.